MULTI LEVEL CURSUS

Al flowend en dansend het nieuwe jaar door! De FlowMies NY hoopdance cursus geeft je een frisse en speelse start. Beginnende hoepelaars, intermediates en hoepel veteranen kunnen allen geïnspireerd worden tijdens deze lessen met nieuwe bewegingen en combo’s. Ben niet bang om je grenzen te verleggen. Iedereen kan leren hoepelen! De gevarieerde bewegingen ON & OFF body gaan we leren combineren in verrassende korte sequences en flow sessies. Zo leer jij binnen de kortste keren vrij te dansen en jouw flow te verrijken met de hoepel.
Extra: na de lessen is er tijd voor vrij hoepelen en thee tot 21:00.

 • WOENSDAG 19:00 – 20:30
  Na 20:30 mini jam & tea time
  Data: 8, 15, 22, 29 januari, 5, 12, 19, 26 februari
 • 8 lessen van 1,5 uur 
 • LOCATIE
  Ruysdaalbaan 7, Eindhoven
  Op 7 minuten fietsen van Eindhoven centrum. Bushalte om de hoek en parkeerplaats voor de deur.
 • LEENHOEPELS BESCHIKBAAR

Na aankoop van de ticket is jouw plaats in de cursus verzekerd. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je op tijd in voor deze verwarmende herfstsessies.
Wanneer je vragen hebt zijn deze welkom bij hoopdance@flowmies.nl!

Boekingen

Inschrijven voor een cursus kan door het kopen van een ticket. We dansen in kleine groepen en vol is vol. Wacht niet te lang met inschrijven om zeker te zijn van jouw plaats.

Tickets CursusInschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van komende flow sessies, waaronder cursussen, workshops, performances en jams.Contact

Bij vragen kan je altijd contact opnemen via het onderstaande formulier. Zet in het bericht je naam, over welke jam/workshop/cursus/evenement het gaat en je ontvangt z.s.m. een reactie terug.