MULTI LEVEL CURSUS

De FlowMies MULTI LEVEL cursus is voor alle niveaus. Beginnende hoepelaars, intermediates en hoepel veteranen kunnen allen geïnspireerd worden tijdens deze lessen met nieuwe bewegingen en combo’s. Ben niet bang om je grenzen te verleggen. Iedereen kan leren hoepelen! De gevarieerde bewegingen ON & OFF body gaan we leren combineren in verrassende korte sequences en flow sessies. Zo leer jij binnen de kortste keren vrij met de hoepel te dansen en jouw flow te verrijken.
Extra: na de lessen is er tijd voor vrij hoepelen en thee tot ongeveer 21:00.

  • WOENSDAG 19:00 – 20:30  
    Data: 30 oktober, 6, 13, 20, 27 november, 4, 11, 18 december
  • 8 lessen van 1,5 uur 
  • LOCATIE
    Op 7 minuten fietsen van Eindhoven centrum. Bushalte en parkeerplaats voor de deur.
  • LEENHOEPELS BESCHIKBAAR

De cursus kan in combinatie gevolgd worden met de workshop Autumn Transitions 19 oktober.

Na aankoop van de ticket is jouw plaats in de cursus verzekerd. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je op tijd in voor deze verwarmende herfstsessies.
Wanneer je vragen hebt zijn deze welkom bij hoopdance@flowmies.nl!

Boekingen

Inschrijven voor een cursus kan door het kopen van een ticket. We dansen in kleine groepen en vol is vol. Wacht niet te lang met inschrijven om zeker te zijn van jouw plaats.

Tickets CursusInschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van komende flow sessies, waaronder cursussen, workshops, performances en jams.Contact

Bij vragen kan je altijd contact opnemen via het onderstaande formulier. Zet in het bericht je naam, over welke jam/workshop/cursus/evenement het gaat en je ontvangt z.s.m. een reactie terug.