DSC07460crop

4 september 19:00- 20:30 Philips de Jonghpark

Het is weer tijd voor een gloednieuwe FlowMies hoopdance workshop in het Philips de Jongh park! ☀
Dit is de kans om te ervaren of hoopdance iets voor jou is en om jouw flow uit te breiden met nieuwe moves! De workshop is multi level en dus zowel voor beginners als hoepel veteranen. We gaan leuke tricks doen met variaties voor ieder niveau en deze in een dans combineren.

Hoepelen is een unieke sensuele expressievorm waarbij dans, spelen en meditatie samenkomen. Alle niveau’s, leeftijden en genders zijn welkom om mee te doen en een eigen flow te ontdekken.

18:45 Verzamelen
19:00 – 20:30 Workshop

TICKET WORKSHOP: 15 euro via ticket link of contant op de locatie
LOCATIE: Philips de Jonghpark. Vanuit de hoofdingang rechtdoor aanhouden op het grote grasveld, rechts van het paviljoen achter de heuvel kan je ons vinden met kleurrijke hoepels!
PARKEREN: Bij de hoofdingang van het park (gratis) Bezuidenhoutseweg.

Trek je flow outfit aan, neem je favoriete hoepels en wat te drinken mee. Er zijn leenhoepels beschikbaar tijdens de workshop.
Reserveer jouw plekje door het kopen van een ticket of je status op “gaat” te zetten in het evenement.

Event link

Inschrijving

Inschrijven voor de workshop kan door het kopen van een ticket. Ben er op tijd bij om zeker te zijn van jouw plaats.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van komende flow sessies, waaronder cursussen, workshops, performances en jams.Contact

Bij vragen kan je altijd contact opnemen via het onderstaande formulier. Zet in het bericht je naam, over welke jam/workshop/cursus/evenement het gaat en je ontvangt z.s.m. een reactie terug.