header-cursussen

24 augustus 14:00 Philips de Jonghpark

Deze zomer viert FlowMies haar 2 jarig bestaan! Dat wordt gevierd met een gratis hoopdance workshop en flow jam in het Philips de Jongh park ☀
Dit is de kans om te ervaren of hoopdance iets voor jou is en om jouw flow uit te breiden met nieuwe moves! De workshop is multi level en dus zowel voor beginners als hoepel veteranen. We gaan verschillende bewegingen doen met variaties voor ieder niveau en kijken hoe je deze in een dans combineert.

13:45 Verzamelen
14:00 – 15:15 Workshop
15:15 Flow Jam

VRIJWILLIGE BIJDRAGE: FlowMies geeft feest en meedoen met de workshop kan gratis. Maar, en dit wordt warm ontvangen, je kan FlowMies steunen door het geven van een vrijwillige bijdrage. Je kan geven wat je wilt in de hoepelspaarpot in het park.
LOCATIE: Philips de Jonghpark. Vanuit de hoofdingang rechtdoor aanhouden op het grote grasveld, rechts van het paviljoen achter de heuvel kan je ons vinden met kleurrijke hoepels!
PARKEREN: Bij de hoofdingang van het park op de Bezuidenhoutseweg.
POTLUCK PICKNICK: Neem je eigen eten en drinken mee en voel je vrij jouw kook/supermarktkunsten te delen.

Trek je flow outfit aan, neem je favoriete hoepels en wat te drinken mee. Er zijn leenhoepels beschikbaar tijdens de workshop.
Reserveer jouw plekje door je status op “gaat” te zetten in het evenement.

Wees welkom met al je flowmies, het wordt een super leuk en gezellig!

Inschrijving

Inschrijven voor een workshop/cursus/flow jam kan door hieronder een bericht te sturen of direct naar hoopdance@flowmies.nl. Ben er op tijd bij om zeker te zijn van jouw plaats.

Inschrijven nieuwsbrief/workshop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van komende flow sessies, waaronder cursussen, workshops, performances en jams.Contact

Bij vragen kan je altijd contact opnemen via het onderstaande formulier. Zet in het bericht je naam, over welke jam/workshop/cursus/evenement het gaat en je ontvangt z.s.m. een reactie terug.