hoepel workshop

19 mei Philips de Jonghpark

Het is weer tijd voor een FlowMies workshop in het Philips de Jonghpark! ☀ Hooping High is een gloednieuwe multi level workshop. Leer de hoepel loslaten en opvangen met veel verschillende gave tricks; pizza tosses, coinflips, spins achter de rug, flow combo’s voor alle niveaus en partner hoepelen, het komt allemaal aan bod. Een ding is zeker, die hoepels vliegen de lucht in💫 Deze speciale sessie in het park wil je niet missen!

De multi level workshop is zowel voor beginners als hoepel veteranen. Na de workshop is er nog genoeg tijd om vrij te dansen en flowen met de hoepel of ander flow arts speelgoed (:

12:45 Verzamelen
13:00 – 14:30 Workshop
14:30 Flow Jam

TICKET WORKSHOP
12,50 early bird (beperkt aantal t/m 16 mei),
15 euro reguliere ticket (via ticket link onderaan of vooraf contant contant betalen bij de workshop).
Bij slecht wordt de workshop gecanceld en krijg je een refund van de ticket(s).
LOCATIE
Philips de Jonghpark. Vanuit de hoofdingang(parkeerplaats bij de Bezuidenhoutseweg) rechtdoor aanhouden op het grote grasveld, rechts van het paviljoen achter de heuvel kan je ons vinden met kleurrijke hoepels!

PARKEREN
Bij de hoofdingang van het park (gratis) Bezuidenhoutseweg.

Trek je dans outfit aan, neem je favoriete hoepels en wat te drinken mee. Er zijn leenhoepels beschikbaar tijdens de workshop.
Reserveer jouw plekje door het kopen van een ticket.

Wees welkom met al je hoepel vrienden, het wordt een super leuke en gezellige middag!

Boekingen

Inschrijven voor een workshop/cursus/flow jam kan door het kopen van een ticket. Ben er op tijd bij om zeker te zijn van jouw plaats.

Tickets WorkshopInschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van komende flow sessies, waaronder cursussen, workshops, performances en jams.Contact

Bij vragen kan je altijd contact opnemen via het onderstaande formulier. Zet in het bericht je naam, over welke jam/workshop/cursus/evenement het gaat en je ontvangt z.s.m. een reactie terug.