_MG_0648bewerkttijdlijn

19 oktober 14:00 - 16:00

Altijd al jouw Hoop flow willen uitbreiden met (meer) magische tricks? Doe mee met de workshop Autumn Transitions en leer sierlijke bewegingen om On & Off body op een vloeiende manier te combineren. Deze tricks zijn perfect voor snelle transities, verticale naar horizontale bewegingen, maar ook voor vertraging en dansrijke slow flows. Beginnend bij een aantal klassieke moves gaan we al snel uitbouwen naar creatieve variaties, combo’s en het samenvloeien van losse bewegingen in onze eigen dans.
De workshop is MULTI LEVEL. Door de verscheidenheid aan tricks zijn zowel beginners als veteraan hoepelaars welkom deel te nemen aan deze sessie. Na afloop is er tijd voor een recap, thee en vrij nahoepelen.

PROGRAMMA: 13:45 zaal open 14:00 – 15:30 workshop, 15:30 – 16:00 recap, thee + vrij hoepelen
LOCATIE: Tuinstraat 6
5 minuten fietsen van het centrum en gratis parkeren mogelijk.
BIJDRAGE: 18 euro (early hooplah bird 14 euro t/m 4 oktober)
AANMELDING: Na aankoop van de ticket is jouw plek in de workshop gereserveerd. Wacht niet te lang, een maximaal aantal hoepelaars kunnen meedoen. De ticketlink staat bovenaan in het evenement.
HOEPELS: Neem jouw eigen favoriete hoepels mee. Een lichtere polypro hoepel voor deze workshop is aangeraden. Heb je nog geen hoepel? Geen probleem, geef dat even door aan hoopdance@flowmies.nl.

Mis deze unieke specialty workshop niet. Ik kijk ernaar uit jouw flow te verrijken en samen te dansen✨💃

FACEBOOK EVENT

Inschrijving

Inschrijven voor de workshop kan door het kopen van een ticket. Ben er op tijd bij om zeker te zijn van jouw plaats.Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van komende flow sessies, waaronder cursussen, workshops, performances en jams.Contact

Bij vragen kan je altijd contact opnemen via het onderstaande formulier. Zet in het bericht je naam, over welke jam/workshop/cursus/evenement het gaat en je ontvangt z.s.m. een reactie terug.